Gezamenlijke living

Hier brengen we samen veel tijd door. Deze ruimte bied ons de gelegenheid om samen en toch op jezelf van de rust te genieten die we allemaal vaak nodig hebben aan het eind van een drukke dag.

De eetkamer

Hier eten we gezamenlijk nadat we er met elkaar voor hebben gezorgd dat we iets op tafel zetten waarvan we oprecht kunnen zeggen dat we het “samen” hebben gedaan. Hierin maken we elkaars belang duidelijk en leren we wat we aan elkaar hebben en waarom we elkaar soms nodig hebben. We leren te waarderen wie we mogen zijn, hoe we belangrijk zijn voor elkaar en dat we niet alleen maar samen het beste bereiken.

Ieder zijn eigen plek

Naast de gezamenlijke activiteiten is “tijd voor jezelf” een wezenlijk onderdeel van het dagelijkse ritme. Iedereen heeft een eigen ruimte waar privacy een sterk onderdeel vormt van het daadwerkelijk “jezelf zijn”. Hier heeft iedereen behoefte aan en vooral recht op.

Persoonlijke hygiëne

De faciliteiten op onze locatie zijn helemaal nieuw en daarmee volledig gemoderniseerd. Je bent verantwoordelijk voor een goede persoonlijke hygiëne. Hierdoor voel je je uiteindelijk meer mens en een gewenst onderdeel van je omgeving.

Een omgeving om van te kunnen genieten

Voorwaarts is gevestigd in een klein gemoedelijk dorp, voorzien van vele faciliteiten. Oostwold is gelegen in de gemeente Oldambt, welke bekend staat om zijn mooie landschappen en rijke historie.